Gilė UNIQUE - tai trijų Lietuvos kūrėjų bendruomenės narių projektas, skatinantis Jūsų namuose paskleisti mintį, kad viskas prasideda nuo mažų dalykų. Juk iš sėklos, kurią pasėjame savo širdyje, užauga tai, ką mato visi aplinkiniai...

Giedrės Venckės svajonę ir idėją sukurti savo vardinį kvapą įgyvendino parfumerė Sivilė Čeponytė, o kad kvapas būtų lengviau pasiekiamas ir pasklistų po Jūsų namus, Vaida Petreikis, kurianti įvairius vilnos gaminius, sukūrė specialiai šiam projektui giles didesniais pilvukais.

Vilna puikiai sugeria ir išlaiko kvapus, tad šios gilės tinkamos kabinti spintoje ant pakabos unikaliam kvapui išlaikyti, o jam išsivėdinus galima dekoruoti eglės šakelę ar leisti gilei linguoti ant Jūsų spintos rankenos.

Šios ypatingos gilės leis jums susipažinti su drabužinės kvapikliu “UNIQUE” ir pasitikrinti, ar jį prisijaukinsite savo namuose, drabužinėse, biure ar kitoje ardvėje, kur norisi jaustis ypatingai.

Kvapiklio citrusinės petitgreinų ir apelsinų natos susimaišo su aštriu ananasų ir džiovintų slyvų saldumu sukurdamos gaivų mišinį. Pačiulio turtingumas suteikia gaivumo, o figų natos subalansuoja kitų komponentų saldumą.

Gilė Unique - ne tik kvepianti, bet ir įkvepianti. Tai mažas, bet svarbus Lietuvos ir jos žmonių fizinės ir dvasinės stiprybės atributas.

Mažas simbolis, telpantis saujoje, bet pasakantis daugiau nei didžiulė ir prabangiai blizganti dovana.

Kvapnioji trijų Lietuvos kūrėjų sukurta gilė visiems išsibarsčiusiems po pasaulį šnarės apie tautiškumo esmę, ryšį su protėviais, jaučiamą per kalbą, tradicijas, papročius.

Išbandykite širdyje ir išorėje jaučiamos mūsų bendrystės ir draugystės kūrinį, įneškite į savo namus unikalumo.


JEI NORISI DAUGIAU:

Mezginiai su cinkeliu ir savo istorijomis - GIEDREVENCKE.com

Viskas, ką tik galima skoningai suvelti - VAIDAPETREIKIS.com

Autorinė parfumerija - SIVILE.lt